fariee please don't go :'(


Fariee, perlu ke hg pindah? Kenapa weh? Hm mesti dh tak syok sekolah kt situ kan? Sorry sgt aku tak dtg hari ni weh, aku tak sihat. Aku memang nk pergi sekolah tp mak aku suruh pergi hospital :'( Wehh I'm gonna miss you a lot. We've been through a lot, right? Kita jahat sama sama, kita baik sama sama (walaupun tak baik mana) Godd, i miss you so much. Aku minta maaf kalau aku ada buat salah dkt hg, aku ada sakitkan hati hg. I'm sorry. You're the greatest friend I've known. Speechless weh aku tak tahu nk buat apa skrg ni. Aku harap lepas ni kita tak lost contact okay. Make sure kalau ada apa apa call/text aku. Ada problem bgtau aku, kita share sama sama okay. I'll always be there for you girl. Weh jaga diri elok elok :') Sekali sekala jom lah hangout ye. Just bgtahu bila, insyaallah I can fix it. I love you so much girl and I'm sorry for not attending school today :')