RINDU HG WEH :'(

okay skrg ni aku straight forward je eh? Chimok @ Faris Farhan, aku rindu kau. Serious, mana kau pergi? Entah knp, kita bukan mcm dulu. Aku tak tahu pada engkau, tp aku rasa kita tak mcm dulu. Weh aku nk mcm dulu. Aku nk bestfriend mcm dulu. Kau tahu tak, setiap kali aku ada problem, aku asyik terfikirkan kau je. 'Kalau ada chimok, apa yg dia buat' sebab aku tahu, kau antara org yg paling tak selfish, paling baik dlm dunia ni. Aku nk jadi mcm kau. Kau tahu tak byk benda jadi weh :'( Aku tak tahu nk buat apa skrg ni. And semalam, for the second time, aku menangis fikirkan kau. Babi sumpah aku rindu kau setan. kdah lah. nanti lagi byk aku tulis pasal hg, lg byk aku menangis karang