Cinta Tiga Segi hihi x)

Ada sorang kawan aku nama dia Fatin [bukan nama sebenar] baru break dgn Ahmad [bukan nama sebenar], Halim [bukan nama sebenar] dah lama minat dekat Fatin ni. Bila Fatin dgn Ahmad break, Halim pun confess lah yg dia suka dekat Fatin dah lama dah tapi dia kata tak nak couple lagi sebab dia nak mintak couple depan depan bagi bunga bagai -- tapi masalah nya Fatin jarang keluar [rumah Fatin dgn Halim jauh]

Then datang le seorang jejaka bernama Adam [bukan nama sebenar] iaitu kawan Halim, berkawan lah dgn Fatin. Yang Fatin ni pun syok je le layan Adam ni. Then one day Adam minta couple kat Fatin. At first Fatin tak terima but then dia terima. Maka terjadi lah Perag Dunia Ke-3.

Halim tak puas hati dgn Adam sebab kacau line dia. Yang Adam ni katanya tak tahu yg Halim dah lama minat Fatin. Yang Fatin ni still berharap and sayang Ahmad.



Bersambung,

p/s : aku jugak yg pening dok pikir macamana nak settle benda ni